Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 300 g di acqua
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 40 g di pane
- 20 g di aceto di lamponi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 125 g di yogurt naturale
- foglie di menta q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 340.3 kJ / 81.3 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h
Crema di carote e mandorle
40 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Crema di barbabietola
10min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Gazpacho di carote
10min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 godz. 30 min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 min