Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 300 g di acqua
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 40 g di pane
- 20 g di aceto di lamponi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 125 g di yogurt naturale
- foglie di menta q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 340.3 kJ / 81.3 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 Min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 Min
Crema di carote all'arancia
30 Min
Vellutata di finocchi, mele e speck
50 Min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1 Std. 20 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Sorbetto avocado, ananas e lime
20 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Purè di mele e sedano rapa
55 Min
Crema di spinaci e Asiago
45 Min
Crema di finocchi
35 Min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min