Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cetriolo, pelato e a pezzi (2-3 cm) + q.b.
- 1 avocado maturo, la polpa a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno (volitelně)
- 200 g di acqua
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 2 pizzichi di cumino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- semi di chia, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 280 kJ / 67 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Vellutata di indivia belga e speck
50 min
Crema di barbabietola
10min
Purè di mele e sedano rapa
55 min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 min
Gazpacho di carote
10min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 godz. 30 min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min