
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
- 20 g di pinoli sgusciati
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 30 g di uvetta
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale preferibilmente integrale
- 200 g di semi di sorgo sciacquati (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 315 kcal / 1318 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 44 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di miglio e tonno
55min
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55min
Mattonelle di miglio in salsa
45min
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1hod. 35min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50min
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55min
Minestra di grano saraceno e cicoria
55min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1hod. 5min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50min