Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)

Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)

4.5 25 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
  • 20 g di pinoli sgusciati
  • 40 g di olive taggiasche denocciolate
  • 30 g di uvetta
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale preferibilmente integrale
  • 200 g di semi di sorgo sciacquati (vedere consigli)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 6 g
Kalorie 1318 kJ / 315 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...