
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sfoglia
- 150 g di farina tipo 00
- 50 g di farina di riso
- 100 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Ripieno
- 100 g di foglie di verza a pezzi
- 60 g di porri a pezzi
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di passata di pomodoro
Terminare la preparazione
- 20 g di semi di girasole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 252 kcal / 1054 kJ
- Protein
- 5.3 g
- Tuk
- 13.6 g
- Sacharidy
- 27.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata porri e bietole
1hod. 30min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1hod. 10min
Tortino di lenticchie
50min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1hod. 30min
Torta salata di bietole
1hod.
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1hod. 15min
Polpette di kale
40min
Torta salata ai porri e cumino nero
1hod. 20min
Crostata di zucchine (vegan)
1hod. 50min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Quiche broccoli e pesto
1hod. 10min