Strudel verza e porri (vegan)

Strudel verza e porri (vegan)

4.4 47 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
6 porzioni

Suroviny

Sfoglia
  • 150 g di farina tipo 00
  • 50 g di farina di riso
  • 100 g di acqua
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 5 g di sale
Ripieno
  • 100 g di foglie di verza a pezzi
  • 60 g di porri a pezzi
  • 30 g di cipolla bianca a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 cucchiai di passata di pomodoro
Terminare la preparazione
  • 20 g di semi di girasole

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 5.3 g
Kalorie 1054 kJ / 252 kcal
Tuk 13.6 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 27.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...