Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sfoglia
- 150 g di farina tipo 00
- 50 g di farina di riso
- 100 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Ripieno
- 100 g di foglie di verza a pezzi
- 60 g di porri a pezzi
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di passata di pomodoro
Terminare la preparazione
- 20 g di semi di girasole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 27.2 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 Min
Quiche radicchio e bietole
1h 15min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 Std. 40 Min
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45min
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 godz. 20 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min