Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di polpa di zucca, tipo Hokkaido, con la buccia e a pezzi grandi (5 cm)
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaio di miele
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di semi di sesamo
- 30 g di mandorle pelate
- 200 g di chicchi di quinoa
- 400 g di acqua
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di olio di noci
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 2 cipollotti a pezzi
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 1 melagrana, i chicchi
- 50 g di spinaci baby freschi, lavati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2124 kJ / 507 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55min
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1 Std. 35 Min
Insalata tiepida di quinoa, salmone e fagioli neri
35min
Bulgur alle verdure e menta
35min
Grano saraceno con funghi
25min
Insalata di quinoa e tofu
55min
Insalata di quinoa con fagioli e formaggio di capra
20min
Insalata di quinoa, zucchine e seitan in vasetto
45min
Insalata di quinoa colorata
35min
Polpettine di funghi Shiitake con condimento di miso e tahini
1 Std. 20 Min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30min
Tabulè di quinoa e tonno
40min