Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 1 rametto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 3 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori pelati a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a rondelle
- 1 ½ cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di yogurt greco bianco + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 356 kJ / 85 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1 Std.
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55 Min
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2 Std.
Vellutata di patate e robiola
45 Min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 Min
Crema di carote all'arancia
30 Min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 Min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di funghi
50 Min
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2 Std.