Kompatibilní verze
Crostata salata con crema di cannellini (vegan)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di farina integrale
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 5 g di sale
- 50 g di olio di semi di girasole
- 70 g di acqua
Crema di cannellini e noci
- 30 g di gherigli di noci
- 40 g di cipolla bianca a pezzi
- 4 foglie di radicchio a listarelle
- 1 cucchiaino di paprika piccante (volitelně)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- gherigli di noci frantumati q.b.
- 2 foglie di radicchio a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1531 kJ / 366 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 20.7 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1h 10min
Burger di fagioli e feta
1 Std. 35 Min
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 Std. 20 Min
Hummus di barbabietola (vegan)
15 min
Polpettone di seitan
50min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35min
Veg-burger (vegan)
1h 10min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 min
Sformato di fagioli dell'occhio
50min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45min