Zařízení & příslušenství
Omáčka puttanesca
Příprava 5min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
30 gramů nakládaných kaparů scezených
-
½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
-
1 - 2 stroužky česneku
-
20 vypeckovaných černých oliv na plátky
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
800 gramů rajčatové passaty800 gramů konzervovaných rajčat drcených
-
1 - 2 špetky cukru (volitelně)
-
1 čajovou lžičku soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2 g
Kalorie
322 kJ /
77 kcal
Tuk
6 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské omáčky
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Makaróny se zeleninou pěti barev
40min
Červené rybí kari
30min
Pečené fazole
1h 25min
Tabouleh s boby
50min
Pastináková polévka s dýní a jablky
45min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min
Omáčka arrabbiata
40min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h
Krém Saint-Germain
50min
Čočkové stew s pancettou
1h
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min
Boloňské ragú
1h 15min