Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů nakládaných kaparů, scezených
- ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- 1 - 2 stroužky česneku
- 20 vypeckovaných černých oliv, na plátky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
-
800
gramů konzervovaných rajčat, drcených
nebo 800 gramů rajčatové passaty - 1 - 2 špetky cukru (volitelně)
- 1 čajovou lžičku soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 322 kJ / 77 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30 min
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
30 min
Rajčatová omáčka s tuňákem
45 min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h
Rybí hamburger s okurkovou omáčkou
20 min
Migas s papričkami Padrón
Žádné hodnocení
Falešné kapary z poupat bezinek
Žádné hodnocení
Jambalaya z quinoy
35min
Galette s ratatouille
1h 30min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30 min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min
Musaka z červené čočky
2h 20min