Zařízení & příslušenství
Omáčka puttanesca
Příprava 5min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
30 gramů nakládaných kaparů scezených
-
½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
-
1 - 2 stroužky česneku
-
20 vypeckovaných černých oliv na plátky
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
800 gramů rajčatové passaty800 gramů konzervovaných rajčat drcených
-
1 - 2 špetky cukru (volitelně)
-
1 čajovou lžičku soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2 g
Kalorie
322 kJ /
77 kcal
Tuk
6 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské omáčky
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20min.
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35min.
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Tortilly s fazolovou pomazánkou
1hod. 45min.
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min.
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min.
Špagety s rajčaty a slaninou
35min.
Rajčatová omáčka s tuňákem
45min.
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min.
Špagety all'Amatriciana
30min.
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min.
Boloňské ragú
1hod. 15min.