Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů nakládaných kaparů, scezených
- ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- 1 - 2 stroužky česneku
- 20 vypeckovaných černých oliv, na plátky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
-
800
gramů konzervovaných rajčat, drcených
nebo 800 gramů rajčatové passaty - 1 - 2 špetky cukru (volitelně)
- 1 čajovou lžičku soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 322 kJ / 77 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guacamole s kaviárem
10 Min
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30 Min
Vegetariánská pizza
Žádné hodnocení
Plněné cukety s rajčatovou rýží
1 Std. 40 Min
Špagety s rajčaty a slaninou
35 Min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Pšenično-žitná pizza s červeným sugem
1 Std. 40 Min
Ostružinový crumble
35 Min
Omáčka arrabbiata
40 min
Rajčatová omáčka s tuňákem
45 Min
Čokoládová krupicová kaše s hruškami (bez lepku)
25 Min
Špagety all'Amatriciana
30 Min