Zařízení & příslušenství
Omáčka amatriciana
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 porcí
Suroviny
-
800 gramů rajčat napůl
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
-
150 gramů pancetty, na nudličky 1 cm150 gramů anglické slaniny na nudličky 1 cm
-
1 čajová lžička soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
7 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tuk
17 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské omáčky
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kari nudle s vepřovým masem
45min.
Marinované papriky
55min.
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min.
Rychlý jehněčí dansak
45min.
Orientální kuře v jogurtu
40min.
Cuketa v parmazánovém těstíčku s rajčatovým dipem
35min.
Omáčka arrabbiata
40min.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min.
Čočkové stew s pancettou
1hod.
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min.
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1hod. 10min.
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min.