Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 gramů rajčat, napůl
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
-
150
gramů anglické slaniny, na nudličky 1 cm
nebo 150 gramů pancetty, na nudličky 1 cm - 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Milánské rizoto
30 Min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30 Min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40 Min
Rizoto se salsicciou a hráškem
40 Min
Houbové curry
50min
Chai sirup
35 Min
Omáčka arrabbiata
40 Min
Placky s bylinkovým máslem
35 Min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1sa 10 dk
Polévka z pečené dýně
50min
Rizoto s krémovou rukolou
40 Min
Lokše s mákem
24h 30min