Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori

Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori

4.3 10 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 25min.
4 porzioni

Suroviny

Tagliatelle al basilico
  • 300 g di farina tipo 0
  • 3 uova (da 60 g circa)
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 10 g di foglie di basilico fresche lavate e asciugate, tritate finemente
Condimento
  • 2700 g di acqua
  • 6 pomodori San Marzano maturi
  • 1 spicchio di aglio
  • 5 - 6 foglie di basilico lavate e asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 120 g di olive nere denocciolate (taggiasche)
  • 70 g di pecorino romano grattugiato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 20.4 g
Kalorie 2360 kJ / 564 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 4.9 g
Sacharidy 61.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...