Kompatibilní verze
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle al basilico
- 300 g di farina tipo 0
- 3 uova (da 60 g circa)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 10 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate, tritate finemente
Condimento
- 2700 g di acqua
- 6 pomodori San Marzano maturi
- 1 spicchio di aglio
- 5 - 6 foglie di basilico, lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 120 g di olive nere denocciolate (taggiasche)
- 70 g di pecorino romano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2360 kJ / 564 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Sugo al tonno
45 min
Penne alla puttanesca
35min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1u.
Pappardelle umbre al pomodoro
1u.
Sugo alla puttanesca
45 min
Sugo all'ortolana
1 Std. 5 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min