Kompatibilní verze
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle al basilico
- 300 g di farina tipo 0
- 3 uova (da 60 g circa)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 10 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate, tritate finemente
Condimento
- 2700 g di acqua
- 6 pomodori San Marzano maturi
- 1 spicchio di aglio
- 5 - 6 foglie di basilico, lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 120 g di olive nere denocciolate (taggiasche)
- 70 g di pecorino romano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2360 kJ / 564 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sugo al tonno
45min
Penne all'arrabbiata
20min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 godz. 30 min
Sugo alla puttanesca
45min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Penne alla puttanesca
35min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1u.
Pappardelle umbre al pomodoro
1u.
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Sugo classico
55min