Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di finocchietto selvatico fresco, pulito e asciutto
- 1000 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di acciuga sott'olio
- 350 g di sardine fresche, intere eviscerate e pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 50 g di pinoli
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2736 kJ / 654 kcal
- Protein
- 34.4 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 4.8 g
Alternativní recepty
Linguine al nero di seppia
45 min
Spaghetti con pecorino e fave
40 min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min
Gelo di anguria
3 Std. 30 Min
Sarde a beccafico
35 min
Macco di fave messinesi con calamari
50 min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 min
Granita di gelsi
15 Min
Timballo di anelletti al forno
1u. 40min
Panelle
1 Std. 25 Min
Polpette con le sarde
25 min
Pesto alla trapanese
20min