
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di finocchietto selvatico fresco, pulito e asciutto
- 1000 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di acciuga sott'olio
- 350 g di sardine fresche, intere eviscerate e pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 50 g di pinoli
- 50 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 654 kcal / 2736 kJ
- Protein
- 34.4 g
- Tuk
- 24.9 g
- Sacharidy
- 78 g
- Vláknina
- 4.8 g
Alternativní recepty
Sarde a beccafico
35 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Gelo di anguria
3 Std. 30 Min
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Macco di fave messinesi con calamari
50 Min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 Min
Linguine al nero di seppia
45 Min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 Min
Polpette con le sarde
25 Min
Panelle
1 Std. 25 Min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 Min