Zařízení & příslušenství
鮮菇蝦仁炊飯
Příprava 10min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
-
香油10 克
-
薑 去皮,切絲10 克
-
水1100 克
-
糙米 洗淨,瀝乾120 克
-
洋蔥 切條(約0.5公分)30 克
-
紅蘿蔔 去皮,切條(約0.5公分)30 克
-
生草蝦 剝殼,去腸泥150 克
-
鴻喜菇60 克
-
柴魚醬油2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.2 g
Kalorie
1214.6 kJ /
290.6 kcal
Tuk
4.4 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
50.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
運動後補給
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan