竹笙枸杞排骨湯

竹笙枸杞排骨湯

5.0 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
2 人份

Suroviny

  • 竹笙 (約5克)
    5 - 6 條
  • (含浸泡和烹煮用)
    1300 克
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 鈕扣菇 泡軟
    6 朵
  • 排骨 切塊(約3公分),預先川燙去血水
    250 克
  • 去籽紅棗 洗淨,瀝乾
    10 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 239.4 mg
Protein 16.9 g
Kalorie 1170.1 kJ / 279.7 kcal
Tuk 20.5 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 2784.6 g
Sacharidy 6.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...