Zařízení & příslušenství
竹笙枸杞排骨湯
Příprava 10min.
Celkový 55min.
2 人份
Suroviny
-
竹笙 (約5克)5 - 6 條
-
水 (含浸泡和烹煮用)1300 克
-
嫩薑 切片15 克
-
鈕扣菇 泡軟6 朵
-
排骨 切塊(約3公分),預先川燙去血水250 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾10 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 ½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
239.4 mg
Protein
16.9 g
Kalorie
1170.1 kJ /
279.7 kcal
Tuk
20.5 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
2784.6 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan