Zařízení & příslušenství
毛豆仁炒肉末
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
豬絞肉100 克
-
鹽½ 茶匙
-
米酒½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
冷凍毛豆仁200 克
-
紅蘿蔔 切丁(1公分)40 克
-
水300 克
-
蒜頭 (約15克)3 - 4 粒
-
油5 克
-
辣豆瓣醬1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切丁少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
255.6 mg
Protein
11.3 g
Kalorie
588.8 kJ /
140.9 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
15.5 g
Sacharidy
6.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
媽媽來點菜
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan