茄汁黑橄欖燉石斑

茄汁黑橄欖燉石斑

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 石斑魚片
    200 克
  • ½ 茶匙
  • 白酒
    50 克
  • 紫洋蔥 切塊(約2公分)
    200 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 培根 切條(約1公分)
    40 克
  • 罐頭番茄
    400 克
  • 新鮮毛豆仁
    100 克
  • 黑糖
    1 茶匙
  • 黑橄欖 切片(約0.5公分)
    10 克
  • 新鮮羅勒葉 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 31.8 g
Kalorie 1690 kJ / 404.2 kcal
Tuk 20.3 g
Vláknina 7.6 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...