Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'échine de porc, coupée en morceaux (2 cm env.)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 700 g de tomates, mondées et coupées en morceaux
- 1 poivron rouge, détaillé en lanières fines
- 1 poivron jaune, détaillé en lanières fines
- 15 olives noires dénoyautées
- 1 branche de thym frais, effeuillé
- 1 feuille de laurier
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de fécule de maïs
- 150 g de vin blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1865.8 kJ / 448 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mijoté de porc au paprika
40min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Poulet basquaise
50min
Sauté de veau au chorizo
1u.
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Veau Marengo
55min
Colombo de porc aux légumes
45min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Sauté de porc au curry
1u.
Sauté de porc au cidre
1u.
Bœuf carottes
2h
Osso-buco
1 Std. 20 Min