Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'échine de porc, coupée en morceaux (2 cm env.)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 700 g de tomates, mondées et coupées en morceaux
- 1 poivron rouge, détaillé en lanières fines
- 1 poivron jaune, détaillé en lanières fines
- 15 olives noires dénoyautées
- 1 branche de thym frais, effeuillé
- 1 feuille de laurier
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de fécule de maïs
- 150 g de vin blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1865.8 kJ / 448 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté de veau au chorizo
1 Std.
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Sauté de porc au curry
1 Std.
Colombo de porc aux légumes
45min
Veau Marengo
55 min
Poulet basquaise
50min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Bœuf carottes
2h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min