Zařízení & příslušenství
Roasted eggplant
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
4 portions
Suroviny
-
eggplants cut into halves lengthways2
-
salt for sprinkling
-
harissa paste (see Tips)70 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
extra virgin olive oil65 g
-
shelled unsalted pistachio nuts70 g
-
bread (approx. 70 g), torn into pieces2 slices
-
sumac1 ½ tsp
-
pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
9.4 g
Kalorie
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
4.6 g
Sacharidy
2.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant to Plate
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Israeli couscous salad
1h
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Autumn vegetable gratin
50min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Crunchy seeded broccoli
40min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Asparagus and broad bean salad
25min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min