Roasted eggplant

Roasted eggplant

4.0 12 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
4 portions

Suroviny

  • eggplants cut into halves lengthways
    2
  • salt for sprinkling
  • harissa paste (see Tips)
    70 g
  • garlic cloves
    2
  • ground turmeric
    1 tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    2 tbsp
  • extra virgin olive oil
    65 g
  • shelled unsalted pistachio nuts
    70 g
  • bread (approx. 70 g), torn into pieces
    2 slices
  • sumac
    1 ½ tsp
  • pomegranate arils, for garnishing (see Tips)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 9.4 g
Kalorie 1744.6 kJ / 415.4 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 4.6 g
Sacharidy 2.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...