Zařízení & příslušenství
Roasted eggplant
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
4 portions
Suroviny
-
eggplants cut into halves lengthways2
-
salt for sprinkling
-
harissa paste (see Tips)70 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
extra virgin olive oil65 g
-
shelled unsalted pistachio nuts70 g
-
bread (approx. 70 g), torn into pieces2 slices
-
sumac1 ½ tsp
-
pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
9.4 g
Kalorie
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
4.6 g
Sacharidy
2.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant to Plate
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Soba noodle and tofu salad
35min.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min.
Warm Mediterranean couscous salad
30min.
Silverbeet dahl
8hod. 40min.
Curried lentils and steamed pumpkin
1hod. 15min.
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min.
Pumpkin and tempeh bobotie
1hod. 5min.
Raw cauliflower tabouli
30min.
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min.
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2hod. 50min.
Mussels in turmeric and ginger broth
20min.
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min.