Kompatibilní verze
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Corn purée
- 25 g unsalted butter
- 375 g canned corn kernels (265 g drained weight)
- 100 g pouring (whipping) cream
Cauliflower couscous
- 100 g flaked almonds
- 300 - 350 g cauliflower, broken into florets
- 50 g unsalted butter, cut into pieces, plus an extra 2 tsp for frying
- 2 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced
- 60 g sultanas
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 orange, pith removed and segmented
Fish fillets
- 1 tbsp olive oil
- 4 John Dory, skinless fish fillets (approx. 180 g each - see Tip)
- 1 orange, juiced
- 1 tsp unsalted butter
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3036.4 kJ / 723 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Sacharidy
- 30.4 g
- Tuk
- 44.9 g
- Nasycený tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 378.4 mg
Alternativní recepty
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Miso salmon broth
40 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Scallops with pea purée
25 Min