Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 38.8 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1315.8 mg
Alternativní recepty
Tuna poke bowl
1h
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Miso salmon broth
40 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Tuna avocado bowl
45 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Salmon niçoise salad
35min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min