![Salmon with fennel and apple salad Salmon with fennel and apple salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65C13432-CD33-4BEB-A8B7-B9C373AED07E/Derivates/4f3698e8-a0a3-4df3-b5ef-e85a2de6314e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 38.8 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1315.8 mg
Alternativní recepty
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Scallops with pea purée
25 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 Min
Salmon with yoghurt dressing
55 dk
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min