
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt plus extra to season
- 10 g olive oil plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper to season
- ½ lemon zest only, no white pith
- 1850 g water plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple cut into quarters, then cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 529.4 kcal / 2223.5 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 38.8 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Sodík
- 1315.8 mg
Alternativní recepty
Goi muc (squid salad)
45min
Fennel, freekeh and orange salad
2hod. 25min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7hod. 25min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1hod. 15min
Freekeh salad with pickled avocado
25hod.
Duck confit with lentil & orange salad
15hod. 40min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8hod. 50min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1hod. 30min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min