Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 38.8 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1315.8 mg
Alternativní recepty
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 λεπτ.
Steamed mushroom and egg pots
40 λεπτ.
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 λεπτ.
Lamb and fennel ragu
4h 35min