Kompatibilní verze
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 2 raw beetroots, peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 2 sweet corn cobs, husks and silks removed
- 400 g frozen peas
- ¼ Chinese cabbage (wombok) (approx. 260 g), cut into pieces (5 cm)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips), plus extra (optional) for garnishing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- 20 g lemon juice
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp white pepper, plus extra to season
- ½ cauliflower (approx. 400 g), cut into pieces (5 cm)
- apple cider vinegar, for sprinkling
- 2 Lebanese cucumbers, 1 peeled into ribbons, 1 cut into cubes (1 cm)
- 4 radishes, trimmed and cut into thin slices
- 4 - 5 cherry tomatoes, cut into halves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 938.5 kJ / 223.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 15.4 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 259.8 mg
Alternativní recepty
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Curry pork sosaties
24hod. 30min
Sauerkraut salad
10 min
Obatzter (cheese spread)
10 min
Baked Cabbage Pierogis
2 godz. 30 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Placki
40 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min