Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Testaroli di farro
- 300 g di farina di farro
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Salsa di noci
- 80 g di gherigli di noci
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 150 g di Parmigiano reggiano a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3085.6 kJ / 734.2 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 48.5 g
- Tuk
- 48.1 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Casunziei all'ampezzana
1 godz. 30 min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5min
Gnocchi alle ortiche
1h 10 min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Farinata di ceci (vegan)
2h
Salsa verde "Bagnet"
15min
Spongata
25h 35 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min