Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Testaroli di farro
- 300 g di farina di farro
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Salsa di noci
- 80 g di gherigli di noci
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 150 g di Parmigiano reggiano a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3085.6 kJ / 734.2 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 48.5 g
- Tuk
- 48.1 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Farinata di ceci (vegan)
2h
Salsa verde "Bagnet"
15min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Spatzle con burrata e carciofi
50 min
Pisarei e faśö
35min
Insalata di panissa con carciofi
55 Min
Pizzoccheri
50 min
Focaccia al formaggio
55 Min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1 godz. 20 min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Focaccia al formaggio di Recco
1 godz. 15 min