
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm circa)
- 3 cipolle bianche (250 g cad. circa), tagliate a metà in senso orizzontale
- 20 g di burro + q.b.
- 40 g di mostarda preferibilmente piemontese
- 15 g di amaretti duri
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 132 kcal / 552 kJ
- Protein
- 3.4 g
- Tuk
- 6.8 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata capricciosa
30min
Cavolfiori gratinati
50min
Lattughe ripiene
1hod. 10min
Cipolle ripiene al prosciutto
1hod.
Sformatini di verza e mortadella
1hod. 30min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1hod. 40min
Rabaton
1hod.
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Carote al Marsala
25min
Bagna cauda
35min
Cavolo rosso stufato
45min
Semolino dolce
1hod.