Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisè
- 200 g di farina
- 100 g di burro morbido
- 60 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 20 g di funghi secchi, precedentemente ammollati in acqua per 20 minuti
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di latte intero
- 20 g di farina
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Cardi
- 800 g di cardi puliti e a pezzi (6 cm)
- 80 g di succo di limone
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaio di farina
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di burro a fiocchetti
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2060 kJ / 492 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 56.1 g
- Tuk
- 24.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1 Std.
Stufato di piselli e carciofi
45min
Cardi gratinati
40min
Sformato di cardi
1 Std.
Tortino di cardi alla fiorentina
1 Std. 30 Min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35 min
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
35min
Stoccafisso con i porri
50min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Schiacciata con l'uva
2h
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 20 Min
Pane toscano con lievito madre
5h