Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 2 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate
- 200 g di panna acida (crème fraîche) (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di salmone affumicato a fette
- uova di lompo, a piacere (volitelně)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Tartellette alle cipolle caramellate
1u.
Cruditè di verdure con salsa alla panna acida
20min
Uova alla Benedict
45min
Blinis con prosciutto di Praga
1u.
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 min
Blinis con burrata e scampi
1u.
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Blinis alla senape con bacon e cavolo
1u.
Blinis con carpaccio di tonno
1u.
Blinis al curry con gamberi
1u.
Bignè con tre mousse
2h