Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di radicchio Trevisano a listarelle
- 100 g di salsiccia luganega, spellata e sbriciolata
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di pane raffermo a pezzi, ammollato nel latte e strizzato
- 1 uovo
- 80 - 100 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2417.9 kJ / 577.5 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 50.9 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 900 mg
Alternativní recepty
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Strangolapreti alla trentina
4hod.
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Risotto al Teroldego
40min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min