Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 100 g di cipolla dorata, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere + q.b., a piacere
- 50 g di olio di oliva
- 2 avocado, la polpa a pezzi
- 2 lime, il succo spremuto fresco
- 50 g di farina di manioca (vedere varianti) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1371 kJ / 328 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
15min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Polpo al vino rosso
1h
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Coniglio all'ananas e vaniglia
1h
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Mousse di baccalà
45min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h