Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 100 g di cipolla dorata, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere + q.b., a piacere
- 50 g di olio di oliva
- 2 avocado, la polpa a pezzi
- 2 lime, il succo spremuto fresco
- 50 g di farina di manioca (vedere varianti) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1371 kJ / 328 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Salmone nanbanzuke
1h
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Scampetti con maionese alla senape
30 min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 min
Polpo al vino rosso
1h
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Crema di ceci con vongole
40 min
Mousse di baccalà
45 min