Kompatibilní verze
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 bird's eye chillies (cili padi), deseeded
- 4 garlic cloves
- 50 g shallots
- 30 g fresh turmeric
- 2 stalks fresh lemongrass, white part only
- 200 g fresh coconut milk
- 200 g water
- 1 tsp salt
- 800 g chicken, with skin and bones, cut in pieces (5 cm)
- 1 dried tamarind piece (asam keping)
-
300
g baby potatoes, cut in quarters
nebo 300 g Russet potatoes, cut in chunks (3 cm) - 50 g fresh basil leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2119 kJ / 507 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 763 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 Min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Chicken Rendang
45 Min
Nasi Lemak
45 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Tom Yum Goong
30 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min