宮保杏鮑菇肉片
TM6

宮保杏鮑菇肉片

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 30 克 青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開
  • 5 克 蒜頭
  • 20 克 油
  • 2 大匙 乾辣椒 ,剪成小段
  • 1 茶匙 花椒粒
  • 250 克 杏鮑菇 ,利用削皮刀刨成薄片
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 醬油
  • 250 克 牛五花肉片 ,約10公分長
  • 15 克 蠔油

Nutriční hodnoty
na 4 人份
Kalorie
2414.2 kJ / 577 kcal
Protein
65.2 g
Sacharidy
28.5 g
Tuk
25 g
Nasycený tuk
7 g
Vláknina
9.8 g
Sodík
1534.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty