宮保杏鮑菇肉片

宮保杏鮑菇肉片

5.0 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開
    30 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 20 克
  • 乾辣椒 剪成小段
    2 大匙
  • 花椒粒
    1 茶匙
  • 杏鮑菇 利用削皮刀刨成薄片
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 牛五花肉片 約10公分長
    250 克
  • 蠔油
    15 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 1534.8 mg
Protein 65.2 g
Kalorie 2414.2 kJ / 577 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 9.8 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 28.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...