Zařízení & příslušenství
宮保杏鮑菇肉片
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開30 克
-
蒜頭5 克
-
油20 克
-
乾辣椒 剪成小段2 大匙
-
花椒粒1 茶匙
-
杏鮑菇 利用削皮刀刨成薄片250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
牛五花肉片 約10公分長250 克
-
蠔油15 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
1534.8 mg
Protein
65.2 g
Kalorie
2414.2 kJ /
577 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
9.8 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
28.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
秋冬山珍
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan