
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開
- 5 克 蒜頭
- 20 克 油
- 2 大匙 乾辣椒 ,剪成小段
- 1 茶匙 花椒粒
- 250 克 杏鮑菇 ,利用削皮刀刨成薄片
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 醬油
- 250 克 牛五花肉片 ,約10公分長
- 15 克 蠔油
- Nutriční hodnoty
- na 4 人份
- Kalorie
- 577 kcal / 2414.2 kJ
- Protein
- 65.2 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Vláknina
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 1534.8 mg