Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 950 g Wasser
- 1200 g Kartoffeln, klein, festkochend, ungeschält (z.B. Drillinge), siehe Tipp
- 100 g Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 1 geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
- 35 g Essig (z.B. Kräuteressig)
- 30 g pflanzliches Öl
- 1 TL Senf, mittelscharf (z.B. Dijon-Senf)
- 1 TL Salz
- 1 Msp. Muskatnuss, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 792 kJ / 189 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatensauce für jeden Tag
30 min
Bohnensalat mit Speck
40 min
Semmelknödel
50 min
Kartoffelsalat
1h 5min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3h
Grüne Bohnen mit Tomaten und Petersilie
55 min
Spätzle
30 min
Ratatouille
40 min
Griechischer Salat
25 min
Berner Rösti
40 min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 min
Karotten-Erbsen-Gemüse
35 min