Terrine de chèvre à la ciboulette

Terrine de chèvre à la ciboulette

3.9 28 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 20min.
8 parts

Suroviny

  • 1 bouquet de ciboulette fraîche
  • 6 feuilles de gélatine alimentaire (12 g)
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 400 g de fromage de chèvre frais
  • 150 g de fromage blanc nature
  • fleur de sel
  • poivre moulu (3 tours de moulin)
  • 2 pincées de piment d'Espelette
  • 60 g d'huile d'olive
  • 8 tranches de pain de campagne

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 8 g
Kalorie 986 kJ / 237 kcal
Tuk 21 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...