Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (12 g)
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de fromage de chèvre frais
- 150 g de fromage blanc nature
- fleur de sel
- poivre moulu (3 tours de moulin)
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 60 g d'huile d'olive
- 8 tranches de pain de campagne
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 986 kJ / 237 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Terrine de poulet au basilic
4j 10 menit
Terrine de chèvre aux olives
3j 20 menit
Clafoutis à la tomate, au miel et à la moutarde
1h
Cheesecake au concombre
4h 30min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3 Std. 30 Min
Terrine de feta au basilic
3 Std.
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Terrine de poulet aux pistaches
1 Std. 15 Min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 Std. 20 Min
Cheesecake au saumon
4 Std.