
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (12 g)
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de fromage de chèvre frais
- 150 g de fromage blanc nature
- fleur de sel
- poivre moulu (3 tours de moulin)
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 60 g d'huile d'olive
- 8 tranches de pain de campagne
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 237 kcal / 986 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 3 g
Alternativní recepty
Terrine de chèvre aux olives
3hod. 20min
Terrine de feta au basilic
3hod.
Guacamole de petits pois
20min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3hod.
Muffins au crottin de Chavignol
1hod.
Crème ibérique
5min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2hod. 20min
Cake pesto-mozzarella
45min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30min
Tartinade de thon et chorizo
50min
Flan express au roquefort
30min
Tartinade de chorizo
5min