Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva, + q.b.
-
500
g di pomodori maturi, a pezzi
nebo 500 g di pomodori in scatola - 15 g di concentrato di pomodoro
- 370 g di verdure miste (carote, porro, gambi di sedano), a rondelle (1 cm)
- 1 cucchiaio di paprica dolce
- 1 cucchiaino di sale, + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco, + q.b.
-
350
g di fagioli dall'occhio secchi, ammollati almeno 4 ore (vedere consigli)
nebo 350 g di lenticchie verdi secche, sciacquate e scolate - 350 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) -
1000
g di calamari interi piccoli, puliti, freschi o congelati
nebo 1000 g di calamari ad anelli, freschi o congelati - 20 g di succo di limone, spremuto fresco (volitelně)
- coriandolo fresco, tritato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 11.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi alla romana
50 min
Brodetto alla triestina
1 Std.
Insalata di riso alle erbe, fave e calamari
Žádné hodnocení
Tom Yum Kung
30 min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55 Min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1h 30 min
Quinoa germogliata con verdure raw
51h 25min
Panzanella di mare
45 Min
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8 Std. 30 Min
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
20 Min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1 Std.
Brodetto di Fano
1 Std.