Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa di zucca
- 40 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Timballini di riso venere
- 300 g di riso Venere
- 400 g di brodo vegetale caldo
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuori in amor di rapa
2h
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
45 dk
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1sa 10 dk
Bignè al salmone
1h 50min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Insalata russa allo yogurt
1sa
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45 dk
Canapè frittatine di verdura
35 Min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1sa
Uova in tazza su strati di verdura
45 dk
Risotto alla zucca e Roquefort
45 dk
Risotto alla zucca e balsamico
30 dk