Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa di zucca
- 40 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Timballini di riso venere
- 300 g di riso Venere
- 400 g di brodo vegetale caldo
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1h
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Involtini filanti al cavolo rosso
1 Std. 15 Min
Forever
10min
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30min
Condimento avocado e basilico
20min
Brownies alla barbabietola
1h
Involtini di tacchino con verdure e salsa al sedano
45 Min
Budini aromatici al pomodoro
1 godz. 10 min
Calamaretti ai pistacchi
30min