Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Apfel, entkernt, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 800 g Porree, davon 100 g in feinen Ringen (3 mm) und 700 g in breiten Ringen (1 cm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 5 Prisen Muskat
- 500 g Wasser
- 500 g Milch
- 200 g Stremellachs
- 3 Prisen Piment d'Espelette
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Suppe
40 min
Blumenkohlsuppe
40 min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 min
Kohlrabi-Cremesuppe
35min
Möhrensuppe mit Ingwer
50min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50min
Apfel-Zwiebel-Suppe
50min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min
Kürbis-Curry-Suppe
45 min
Apfel-Sellerie-Suppe
40 min