Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 EL Olivenöl
- 4 Frühlingszwiebeln (120 g), in feinen Ringen
- 600 g Erbsen, TK
- 800 g Gemüsefond
- 200 g Sahne
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Blumenkohlsuppe
40min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30min
Erbsen-Cremesuppe
40min
Kohlrabi-Cremesuppe
35min
Blumenkohl-Cremesuppe
30min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45min
Erbsencremesuppe
30min
Erbsencremesuppe
40min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40min
Möhrencremesuppe mit Pestocreme und Pinienkernen
50min