Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1580 g de agua
- 100 g de vinagre
- 60 g de azúcar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de albahaca seca
- 500 g de espárragos blancos
- 500 g de espárragos verdes sin la parte leñosa, en trozos de 4 cm
- 50 g de piñones crudos
- 500 g de fresas en mitades o en cuartos
- 50 - 100 g de rúcula
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 919 kJ / 219.8 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1h 30min
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40min
Jardinera de verduras a la menta
40min
Panaché de verduras de primavera con vinagreta de fresas
1u.
Ensalada césar de salmón con achicoria
20min
Ensalada de arroz integral con pera, jamón y parmesano con vinagreta de frutos secos
55min
Ensalada de quinoa con espárragos blancos y ventresca de atún
30min
Ensalada de pepinos, rabanitos y pimientos
10min
Ensalada niçoise con emulsión de sardinillas
35 min
Ensalada de quinoa con remolacha y vinagreta de frambuesas
45 min
Ensalada de pulpo y aguacate con salsa criolla de cebolla roja
2 godz.
Verduras variadas marinadas
3 godz. 40 min