Kompatibilní verze
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1200 g su
-
1
tk ev yapımı sebze bulyon
nebo ½ tk toz sebzeli çeşni - 200 g basmati pirinci
- 500 - 700 g kuşkonmaz, gerekiyorsa saplarının odunsu kısımları kesilmiş
- 3 - 4 yk sızma zeytinyağı
Limonlu sabayon sosu
- 4 yumurta sarısı
- ½ tk tuz
- 1 tutam toz karabiber
- 10 g limon suyu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Pas d’évaluation
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Pas d’évaluation
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1h 10min
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Pas d’évaluation
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Vegan Burger
1h 10min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10min
Egzotik Smoothie
Pas d’évaluation
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1h 10min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20 min