Kompatibilní verze
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1200 g su
-
1
tk ev yapımı sebze bulyon
nebo ½ tk toz sebzeli çeşni - 200 g basmati pirinci
- 500 - 700 g kuşkonmaz, gerekiyorsa saplarının odunsu kısımları kesilmiş
- 3 - 4 yk sızma zeytinyağı
Limonlu sabayon sosu
- 4 yumurta sarısı
- ½ tk tuz
- 1 tutam toz karabiber
- 10 g limon suyu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 godz.
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Žádné hodnocení
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1 Std. 15 Min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 min
Buharda pişmiş karides
15min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 min
Karides Sote
10 min