Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Buharda elma
- 4 kırmızı elma (örn. starking) soyulmamış veya soyulmuş
- 2 - 3 yk limon suyu
- 500 g su
Sabayon sosu
- 50 g şeker
- 1 yumurta
- 3 yumurta sarısı
-
160
g beyaz şarap
nebo elma suyu (bk. öneri) - 1 tk toz tarçın, serpmek için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 969 kJ / 232 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Havuçlu Çiğ Kek
3h 15min
Yaban Mersini ve Antep Fıstıklı Kurabiye Kavanozu
Žádné hodnocení
Pancarlı Peynirli Ezme
15min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1h 15min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Žádné hodnocení
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Žádné hodnocení
Kırmızı Şaraplı Armut
3sa 20 dk
Fırınlanmış Havuç
30 dk
Bol Çekirdekli Kakao Barları
25min
Sabayon
15min
Hurmalı Yulaflı Muhallebi
3h 25min