Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de lait
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 1 œuf
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 140 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
Le jour même
- 32 amandes émondées
- 32 amandes effilées
- 1 œuf battu, pour la dorure
- 50 g de pâte d'amande
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1547.3 kJ / 371.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 262.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Génoise
50 Min
Beignets à la confiture de framboises
3h 40min
Burger de thon
3h 50min
Briochettes en éventail
3h 35 min
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4h 15min
Brioches fourrées au praliné
2h 45min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4h 10min
Petits pains au lait au caramel
4 Std.
Gâteau coton
1 Std. 45 Min
Brioches à la confiture de prunes
2 Std. 20 Min
Gaufres à la vanille (cuisson au four)
30 Min