Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre

Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre

4.4 143 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 portions

Suroviny

  • 60 g de parmesan coupé en morceaux
  • 400 g de betterave cuite
  • 100 g de fromage de chèvre en bûche
  • 3 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de crème liquide 35% m.g.
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de blancs de poireau coupés en tronçons
  • 20 g de beurre
  • 320 g de riz spécial risotto
  • 100 g de vin blanc sec
  • 680 g d'eau
  • 1 cube de bouillon
  • ciboulette fraîche et ciselée, pour la finition

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 798.7 mg
Protein 12.5 g
Kalorie 1627.3 kJ / 387.7 kcal
Tuk 13.7 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 8.7 g
Sacharidy 49.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...