Kompatibilní verze
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 400 g de betterave cuite
- 100 g de fromage de chèvre en bûche
- 3 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 20 g de beurre
- 320 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- ciboulette fraîche et ciselée, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1627.3 kJ / 387.7 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 798.7 mg
Alternativní recepty
Risotto au chou-fleur
45min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Tatin aux navets
1 Std. 10 Min
Risotto au potimarron
1 Std.
Crumble de truite fumée aux herbes
25 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Risotto à la betterave
30min
Risotto aux céréales gourmandes
30min