Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignon
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil frais
- 50 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 150 g de vin blanc
- 100 g de bouillon de volaille
- 390 g de tomates cerise en boîte, et leur jus
- 400 g de viande de lapin, en morceaux, cuite
- eau
- gros sel
- 300 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- 100 g de pesto de basilic maison (voir "Conseil(s)")
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2995 kJ / 714 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Penne au pesto et jambon cru
15min
Pot-au-feu madrilène
2h 20min
Spaghetti all'amatriciana
25 min
Panucho de cochinita pibil
Žádné hodnocení
Travers de porc à la mexicaine et salade pico de gallo
1u.
Papillotes d'agneau à la feta
1u.
Rôti de porc aux herbes et jambon
1 Std. 50 Min
Volaille au riesling
50min
Aillade de veau
1 godz. 30 min
Rôti de veau à l'italienne
1 Std. 15 Min
Rôti de bœuf, purée de pommes de terre et céleri
45min
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2u. 35min