Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignon
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil frais
- 50 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 150 g de vin blanc
- 100 g de bouillon de volaille
- 390 g de tomates cerise en boîte, et leur jus
- 400 g de viande de lapin, en morceaux, cuite
- eau
- gros sel
- 300 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- 100 g de pesto de basilic maison (voir "Conseil(s)")
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2995 kJ / 714 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Choucroute
1h 25min
Saucisses fumées aux pommes de terre et sauce douceur
40 min
Lotte au beurre rouge
40 min
Camembert rôti au Varoma
30 min
Rôti de porc aux herbes et jambon
1 Std. 50 Min
Salade de pâtes terre-mer
30 min
Curry de canard à l'ananas
30 min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35 min
Cassoulet portugais (feijoada à transmontana)
45 min
Salade de primeurs au hareng fumé et cresson
45 min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 min
Tagliatelle aux cèpes et au parmesan
40 min