
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignon
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil frais
- 50 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 150 g de vin blanc
- 100 g de bouillon de volaille
- 390 g de tomates cerise en boîte, et leur jus
- 400 g de viande de lapin, en morceaux cuite
- eau
- gros sel
- 300 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- 100 g de pesto de basilic maison (voir "Conseil(s)")
- 2 brins de basilic frais équeutés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 714 kcal / 2995 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 56 g
Alternativní recepty
Ravioles à l'encre de seiche et bouillon corsé
50 Min
Roulés de porc aux épinards, sauce marsala
55 Min
Travers de porc à la moutarde
1 Std. 20 Min
Emincé de veau mariné aux petits légumes
1 Std.
Daube d'agneau aux artichauts
1 Std.
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Travers de porc à la mexicaine et salade pico de gallo
1 Std.
Bœuf mijoté aux champignons
5 Std. 20 Min
Boulettes de viande et pommes de terre au laurier
1 Std. 45 Min
Rôti de veau à l'italienne
1 Std. 15 Min
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1 Std. 25 Min
Volaille au riesling
50 Min