Brochettes de cabillaud, boulgour et sauce au yaourt

Brochettes de cabillaud, boulgour et sauce au yaourt

4.6 52 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 250 g de yaourt à la grecque
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • 10 brins d'aneth frais effeuillés
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g de dos de cabillaud en cubes
  • 24 tomates cerise
  • 1 c. à café bombée de curry en poudre
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de boulgour
  • 100 g de graines variées (pignons de pin, lin, tournesol, courge...)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 40 g
Kalorie 2286 kJ / 546 kcal
Tuk 23 g
Sacharidy 41 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...