Kompatibilní verze
Pollo estilo Guanajuato (Poulet aux raisins secs, orange et citron)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de raisins secs
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de jus d'orange fraîchement pressé (3-4 oranges env.)
- 250 g de jus de citron fraîchement pressé (5-6 citrons env.)
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g d'eau
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 900 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en dés
- 800 g de poulet, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2040.2 kJ / 482.5 kcal
- Protein
- 50.8 g
- Sacharidy
- 47.5 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gumbo de poulet façon cajun
35min
Poulet à l’ananas à la cubaine
50min
Poulet à la vanille
1h 45min
Curry d'agneau aux petits pois, mangue, banane et pistaches
1 godz. 30 min
Poulet à l'orange
1 godz. 30 min
Porc aux abricots secs
55min
Picadillo à la cubaine
50min
Curry de porc aux pommes de terre
1 Std. 15 Min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45min
Bobotie (Gratin de bœuf)
50min
Poulet aux citron et amandes
1h 5min
Tajine de keftas, carottes et pruneaux
50min