Kompatibilní verze
Pollo estilo Guanajuato (Poulet aux raisins secs, orange et citron)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de raisins secs
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de jus d'orange fraîchement pressé (3-4 oranges env.)
- 250 g de jus de citron fraîchement pressé (5-6 citrons env.)
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g d'eau
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 900 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en dés
- 800 g de poulet, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2040.2 kJ / 482.5 kcal
- Protein
- 50.8 g
- Sacharidy
- 47.5 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25 Min
Curry de porc aux pommes de terre
1 Std. 15 Min
Curry de canard à l'ananas
30 Min
Poulet à l'orange
1 Std. 30 Min
Porc aux abricots secs
55min
Poulet pilaf aux raisins
45 Min
Curry vert de porc aux aubergines
40 Min
Curry de bœuf, coco et riz
1 Std. 40 Min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 Min
Poulet au gingembre et aux oignons
40 Min
Sauté de poulet au potimarron et aux agrumes
40 Min
Cari poulet
45 Min