Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g pão alentejano cortado em pedaços pequenos
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 200 g espargos verdes cortados em pedaços
- 3 dentes de alho
- 20 g coentros
- 50 g azeite
- 2 ovos batidos
- 1 laranja cortada em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1456.6 kJ / 348.2 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 46.9 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 845.9 mg
Alternativní recepty
Menu: Atum em molho de tomate com arroz e Doce de pêssego com bolacha
45 Min
Argolas salgadas
Žádné hodnocení
Batido de pêssego
5 Min
Fricassé de polvo
55 Min
Rolinhos de couve-lombarda com carne picada
1 Std. 15 Min
Marinada coreana para porco
5 Min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50 Min
Perna de peru recheada
1 Std. 40 Min
Tiras de vaca e espargos salteados
30 Min
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
3 Std.
Nuggets de salmão com palitos de cenoura (Baby-Led Weaning)
45 Min
Risoto cremoso de cogumelos e camarão
1 Std.