Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g costela de borrego, cortada em pedaços pequenos
- 150 g vinho branco
- 1 c. sopa de pimentão doce
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g cebola
- 2 dentes de alho
- 3 pés de salsa, mais q.b. p/ polvilhar
- 40 g azeite
- 150 g polpa de tomate
- 1 folha de louro
- 1 caldo de carne em cubos
- 100 g água
- Piripíri q.b.
- 6 fatias de pão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2857.6 kJ / 683 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 53.8 g
- Nasycený tuk
- 21.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 698.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pita shoarma com molho de iogurte e hortelã
1 godz. 40 min
Queijo fresco com salmão e salsa
12h
Sopa de corvina com camarão
55 dk
Caldeirada de cação
45 dk
Sopa de ervilhas à alentejana
40 dk
Bochechas de porco
9 Std. 10 Min
Ensopado de borrego
1sa
Conserva de tomate com mel
45 dk
Guisado de feijão fumegante
30 Min
Burras em vinho tinto
12h 55min
Sericaia
1 godz. 30 min
Pudim de ovos
45 dk