Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g costela de borrego, cortada em pedaços pequenos
- 150 g vinho branco
- 1 c. sopa de pimentão doce
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g cebola
- 2 dentes de alho
- 3 pés de salsa, mais q.b. p/ polvilhar
- 40 g azeite
- 150 g polpa de tomate
- 1 folha de louro
- 1 caldo de carne em cubos
- 100 g água
- Piripíri q.b.
- 6 fatias de pão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2857.6 kJ / 683 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 53.8 g
- Nasycený tuk
- 21.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 698.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensopado de cabrito
40 min
Refeição surpresa para dois
Žádné hodnocení
Chícharos com bacalhau
13 Std.
Papelotes de pescada e camarão com creme de cebola
40 min
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
50 min
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
3 Std.
"Rosbife" de ganso de vitela com puré de batata, tomate-seco e molho de vinho tinto
10h
Ensopado de borrego
1 Std.
Carapaus de escabeche
13 Std. 20 Min
Doce de tomate
30 min
Chocos com ervilhas e batata-doce
45 min
Filhós de joelho
1h 30min