Migas de batata à alentejana

Migas de batata à alentejana

4.7 31 rating
Příprava 5min.
Celkový 45min.
4 doses

Suroviny

  • sobras de pão partido em pedaços pequenos
    160 g
  • água
    250 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
    350 g
  • cebola cortada em pedaços
    300 g
  • alho
    2 dentes de
  • azeite
    30 g
  • folha de louro
    1
  • tomate em pedaços
    400 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • azeite p/ fritar
    1 fio de

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1091.5 mg
Protein 7.9 g
Kalorie 1223.8 kJ / 292.5 kcal
Tuk 9.2 g
Vláknina 6.1 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 46.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...