
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g sobras de pão partido em pedaços pequenos
- 250 g água
- 350 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1 folha de louro
- 400 g tomate em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 fio de azeite p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 292.5 kcal / 1223.8 kJ
- Protein
- 7.9 g
- Tuk
- 9.2 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Sodík
- 1091.5 mg
Alternativní recepty
Sela de borrego com migas de espargos
9hod. 25min
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1hod. 10min
Azevias de grão e laranja
8hod.
Bruschetta bar
1hod.
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55min
Poejada
45min
Chocos com ervilhas e batata-doce
45min
Risoto de ervilhas e chouriço
35min
Tomatada de ovos
35min
Massada de peixe
55min
Sopa de feijão e espinafres
30min
Arroz de cenoura
30min