Kompatibilní verze
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de piquillos
- 1 diente de ajo
- 70 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de nata
- 100 g de pimientos del piquillo
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
Cocochas y rúcula en tempura
- 120 g de harina
- 35 g de maicena
- 12 cocochas de bacalao frescas o ya desaladas (aprox. 400 g)
- 12 - 18 hojas de rúcula
- 300 g de aceite para freír
- 12 cubitos de hielo (para el baño María)
- 1 yema de huevo
- 200 g de agua muy fría
- 1 cucharadita azúcar
- 1 pellizco de levadura química en polvo
- ¼ de cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1909.2 kJ / 456.8 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 31.8 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Txangurro
1h 10min
Atún Wellington con salsa de piquillos
2h 20min
Boletus confitados
30min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min
Cangrejos de río en salsa
30min
Croquetas de otoño con boletus
2 Std. 45 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1h 20 min
Tigres
1h
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 godz. 50 min