Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 40 g de mantequilla en trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 350 g de pimientos del piquillo con su jugo
- 1 pastilla de caldo de carne
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 400 g de nata
- 1 ½ cucharadas de tomate frito estilo casero
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de gulas
-
1
trufa negra fresca rallada
nebo 1 trufa negra en su jugo rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 vaso
- Kalorie
- 892 kJ / 213 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 503.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4h 40 min
Aperitivo de queso con arándanos y jamón
15 Min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Tostas con bombón de salmón
2 Std. 30 Min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5 Min
Emulsión de patata con pulpo
50min