Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g salsa
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 250 g cebola cortada às rodelas
- 400 g lulas limpas cortadas em pedaços
- 1 folha de louro
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 150 g água
- 100 g vinho tinto
- 5 pés de manjericão, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g massa tipo penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1692.7 kJ / 404.6 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 641.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de lulas e feijão com arroz
1 Std.
Arroz de tamboril
40 Min
Lulas com molho mostarda e arroz
50min
Arroz de tamboril
35min
Arroz de lulas
1 Std.
Arroz de peixe
55min
Feijão branco com lulas e chouriço
45 Min
Lulas guisadas
50min
Arroz de tamboril e camarão
45 Min
Caldeirada de Lulas
45 Min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Arroz de polvo à espanhola
1 Std. 30 Min