
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g salsa
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 250 g cebola cortada às rodelas
- 400 g lulas limpas cortadas em pedaços
- 1 folha de louro
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 150 g água
- 100 g vinho tinto
- 5 pés de manjericão só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g massa tipo penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 404.6 kcal / 1692.7 kJ
- Protein
- 23.7 g
- Tuk
- 9.8 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Sodík
- 641.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lulas com molho mostarda e arroz
50 min
Feijoada de chocos
45 min
Guisado de lulas e feijão com arroz
1 godz.
Lulas guisadas com feijão-manteiga
1 godz. 20 min
Arroz de lulas
1 godz.
Pota à americana
40 min
Caldeirada de Lulas
45 min
Arroz de peixe
55 min
Arroz de tamboril
35 min
Lulas guisadas
50 min
Arroz de tamboril e camarão
45 min
Arroz de polvo
1 godz. 15 min