Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g salsa
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 250 g cebola cortada às rodelas
- 400 g lulas limpas cortadas em pedaços
- 1 folha de louro
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 150 g água
- 100 g vinho tinto
- 5 pés de manjericão, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g massa tipo penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1692.7 kJ / 404.6 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 641.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de tamboril e camarão
45min
Guisado de lulas e feijão com arroz
1h
Salada de fusilli com calamares
50min
Lulas guisadas
50min
Caldeirada de Lulas
45min
Arroz de tamboril
35 Min
Arroz de peixe
55min
Arroz de lulas
1h
Pota à americana
40min
Lulas guisadas com feijão-manteiga
1h 20 min
Arroz de polvo
1h 15 min
Choquinhos salteados com batata a murro
1h