Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 100 g di mirtilli rossi disidratati, tritati grossolanamente
- 250 g di uvetta sultanina, tritati grossolanamente
- 2 arance, la scorza grattugiata e il succo spremuto fresco
- 40 g di liquore all'arancia (volitelně)
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di zucchero
- 250 g di latte
- 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
- 60 g di burro + q.b.
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di mix di spezie, a piacere (cannella, zenzero, chiodi di garofano...)
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di farina manitoba
Crema al burro
- 60 g di zucchero
- 5 cucchiaini di cannella in polvere
- 130 g di burro morbido a pezzi
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- 150 g di zucchero a velo
- 1 ½ cucchiaio di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 981 kJ / 235 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30 min
Ciambella di segale
2h 45min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4 godz. 30 min
Panini limone e miele
5h 30min
Smile sandwich
1h 35min
Biscotti al burro, amarene e rosmarino
5h
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30min
Chiacchiere salate
55 Min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Treccia molisana pasquale
4 godz. 30 min