Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pavlove
- 150 g di zucchero
- 150 g di zucchero a velo
- 150 g di albumi
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Mousse al caramello
- 250 g di zucchero
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 430 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2047 kJ / 489.3 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 70.3 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 52.1 mg
Alternativní recepty
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30 min
Lemon curd
20 min
Freakshake gusto macarons
2 godz. 40 min
Mini pavlove
2 godz. 30 min
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
4h 30 min
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11 Std. 50 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Coulis di fragole
20 min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 Std.
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Pavlova
2 Std. 45 Min